Hvad får du, når du booker en elevbehandling? 

Hvad er en elevbehandling?

En elevbehandling betyder, at jeg er i gang med det sidste år af uddannelsen til autoriseret Body SDS behandler. 

Selve uddannelsen tager 3 år at gennemføre, og jeg betragter det absolut som Danmarks bedste behandleruddannelse.

Fordelelen for dig, er at du kan få en elevbehandling til særpris, men du får stadig et meget stort udbytte af det, fordi jeg er så langt i forløbet.

Vil du vide mere om min baggrund, kan du læse om den her.

Er en Body SDS elevbehandling lige så god som hos en færdiguddannet?

Fordi jeg er på 2. år af uddannelsen, har jeg været hele kroppen og alle musklerne igennem, og derfor kan jeg give dig en rigtig god behandling.

Der er naturligvis ting, jeg ikke har lært endnu. Men det handler i højere grad om ikke at have den samme rutine som en færdiguddannet behandler med mange år bag sig har.

Omvendt kan du se frem til at få en behandling, hvor jeg har fuldt fokus på dig og din krop, da jeg lægger vægt på at være grundig og ekstra opmærksom på dine behov.

Kan jeg sammenligne en elevbehandling med det at gå til en almindelig massør?

Nej, det kan du ikke, for der er meget stor forskel på de avancerede teknikker, vi lærer, og dem en massør har lært. Derfor vil du typisk opleve, at du får meget mere ud af en elevbehandling hos mig, end du ville få hos en massør.

Er det billigere, når det er en elevbehandling?

Ja, prisen for en normal Body SDS behandling ligger som regel mellem 700-1200 kr. så det er langt under normalpris.

Har du andre uddannelser end den, du er i gang med?

Ja, jeg har taget den sundhedsfaglige grunduddannelse, som indebærer 200 lektioner i anatomi og fysiologi og 110 lektioner i sygdomslære og farmakologi. Derudover indeholder den 10 lektioner i klinikvejledning og behandling samt 20 lektioner i andre alternative behandlingsformer.

Du er omfattet af min forsikring

Når du bliver behandlet hos mig, er du fuldt dækket ind af den forsikring, jeg har tegnet hos DAKOBE. Det står for Danmarks Komplementære Behandlere. Du kan få mere information om DAKOBE her.