Body S|D|S behandlinger

Body S|D|S behandlinger

Første gang du får en Body SDS behandling, vil du sandsynligvis blive overrasket over, at vi både kommer ind på det fysiske og psykiske aspekt.

Det skyldes, at jeg i min behandling arbejder ud fra idéen om det hele menneske. Tidligere traumer og følelsesmæssige anstrengelser kan sætte sig i din krop på forskellig vis, og derfor er det vigtigt at fokusere på din fysik og psyke på samme tid.

Det er også helt naturligt, at vi har en dialog i løbet af selve behandlingen. Når dine spændinger bliver frigivet, vil du mærke et behov for at tale om det, der sker i din krop.

Samtale før din første behandling

Inden jeg starter med at behandle dig, har vi en kort samtale. Her får vi afklaret de problemer og udfordringer, du står med, og jeg lytter til de ønsker, du måtte have.

Under samtalen har du også mulighed for at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget, inden behandlingen går i gang.

 

Hvem kan have glæde af Body SDS behandlinger?

Det kan alle – lige fra håndværkeren, den kontoransatte, kassedamen, advokaten, sælgeren, lastbilchaufføren osv.

Balletdansere, cykelryttere og andre sportsfolk får ofte Body SDS behandlinger, fordi det hjælper dem med at få løsnet deres muskler op, når de har trænet hårdt.

Erhvervsledere, skuespillere, musikere osv. har også gavn af behandlingerne, fordi det hjælper dem med at slippe deres stress og præstationsangst, når de skal yde maksimalt under et stort pres.

Du behøver dog ikke høre til i nogen af disse kategorier for at have glæde af en behandling. Det kan også være, du har arbejdet for meget i haven, siddet stille for længe på arbejde eller blot trænger til at forkæle din krop lidt.

 

Hvad koster en behandling?

Prisen afhænger af, om du køber en enkelt session eller vælger at købe et klippekort med rabat.

Se mine priser her

Påklædning
Du ligger skiftende på ryggen og maven med et tæppe over dig til behandlingen. For at opnå den bedste effekt af vores behandling anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/ underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.
Resultater

Du vil opleve et fantastisk velvære. Din krop vil føle sig lettet og afslappet og dit overskud større. Dit åndedræt flyder mere ubegrænset, og din krop føles friere at bevæge sig med. Din krops gemte ressourcer vil forstærkes, og du vil som oftest have en følelse af lethed i kroppen.

Eftervirkninger

Når du har fået en Body SDS behandling, kan du føle lidt ømhed i kroppen, men dette forsvinder hurtigt igen for langt de fleste.

Har du gået og holdt dine smerter nede i lang tid, kan du opleve, at du får mere ondt lige efter en behandling. Det sker, fordi du ikke har været i kontakt med denne del af din krop længe, og det kommer nu op til overfladen. Derfor er det også en god idé at få behandling jævnligt.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Det er der ikke noget entydigt svar på. Nogle vælger at få jævnlige behandlinger for at forebygge livsstilssygdomme og opretholde et øget velvære.

Andre kommer desværre først, når skaden er sket, og jo længere tid, der er gået, jo flere behandlinger tager det at rette op på skaden.

Det afhænger derfor af din situation, hvor mange behandlinger du har behov for. Jeg tilrettelægger altid et behandlingsforløb i samråd med dig, så du får den størst mulige effekt ud af det.