Om Karsten

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Karsten Kristensen og har i 17 år været medejer af et cateringfirma. Oprindeligt er jeg uddannet butiksslagter, men det er en helt anden historie.

I februar 2022 afsluttede jeg den 3-årige uddannelse til Body SDS behandler. Siden da har jeg videreuddannet mig og er fra april 2024 autoriseret Body SDS terapeut. At vælge den uddannelse er uden tvivl den bedste beslutning, jeg har taget i mange år.

Hvorfor blev det lige Body SDS?

Det var lidt af en tilfældighed. Den massør, jeg plejede at bruge, holdt ferie, og jeg faldt i stedet over en Body SDS behandler.

Allerede efter en enkelt behandling kunne jeg mærke, at Body SDS kunne tilbyde noget helt specielt i forhold til alle andre behandlinger, jeg tidligere havde prøvet

Jeg følte, at de ubalancer, jeg havde i kroppen, blev rettet op, og at der rent faktisk skete en længerevarende forbedring. Det var ikke som tidligere en her og nu lindring, som hurtigt fortog sig igen. Så massøren kom jeg aldrig tilbage til igen.

En stor beslutning

Begejstringen for Body SDS var så stor, at jeg tog til en introduktionsaften af uddannelsen. Her mødte jeg Bengt Valentino Andersen, barnebarn af Erland Hartung og søn af Ole Kaare Føli, som nu står i spidsen for Body SDS.

På mødet så jeg med egne øjne, hvordan han behandlede en tilfældigt udvalgt person. Jeg blev dybt fascineret af, hvor dygtig han var og af alle de muligheder, denne specielle behandlingsform indeholder.

Da jeg kørte hjem den aften, tog jeg en stor beslutning, og allerede dagen efter meldte jeg mig til uddannelsen som autoriseret Body SDS behandler, og det har jeg ikke fortrudt et sekund.

Ved siden af Body SDS uddannelsen har jeg også læst og været til eksamen på den sundhedsfaglige grunduddannelse. Se mit uddannelsesbevis her.

BMS akupunktør 

Jeg har desuden uddannet mig til at kunne foretage smertebehandling med BMS akupunktur. BMS (Body Map Systems) er udviklet af akupunktør Peter R. Cole.

Det er ikke traditionel kinesisk akupunktur, da kroppen bliver kortlagt i forskellige områder, hvor jeg bruger akupunkturnåle til at frigive spænding og energi.

BMS akupunktur er meget effektivt til at behandle både akut opstået smerte og mere kroniske smerter. Jeg brug BMS akupunktur i kombination med Body SDS behandlinger.

Vil du vide mere om Body S|D|S behandlinger? 

Er du blevet nysgerrig efter at finde ud af, om en Body SDS behandling også er noget for dig? Hvis ja, så vil jeg opfordre dig til at læse mere om det her

Det kunne jo være, du blev lige så begejstret for det, som jeg er. 

Presseomtale – Artikel i WKND/4700 

I weekendtillægget WKND/4700 kan du læse et portræt af Body Company skrevet af Dorte Rye Silbo. Efter interviewet fik Dorte selv en behandling, så hun på egen krop kunne mærke, hvordan det foregår. 

Du kan læse hele artiklen her i pdf-format