Hvad handler Body S|D|S om?

Body S|D|S

Body SDS er en forkortelse for Self Development System. Når jeg behandler dig, tager jeg udgangspunkt i de skavanker og udfordringer, du mærker på din krop.

Metoderne i Body SDS bygger på indtil flere gennemprøvede teorier, som også kan hjælpe dig med at ændre dit liv. Så du får færre smerter, et øget velvære og mere energi.

Sådan blev Body SDS til

Behandlingsformen har eksisteret siden 1950, hvor Erling Hartung lagde grunden til den. Han var kendt som en fremsynet mand, fordi han som en af de første kombinerede fysiologisk behandling med samtale og ernæringsterapi.

Erling Hartungs yngste søn, Ole Kåre Føli, fik hurtigt interesse for hans fars arbejde og overtog som 27-årig dennes behandlingsklinik.

I 1991 startede Ole Kåre Føli sammen med sønnen, Bengt Valentino Andersen, Body SDS, og siden er behandlingsformen blevet meget udbredt og anerkendt i Danmark.

Derfor er Body SDS behandlinger godt
for både krop og sind

Hver dag bliver du bombarderet med et hav af indtryk og påvirkninger, og det hele bliver dybt forankret i din krop og hjerne. Dit generelle velvære handler derfor både om din fysik og psyke, da begge dele bliver berørt af det.

Hvis du ikke bruger din krop rigtigt, risikerer du at få muskelspændinger og opleve smerter eller ubehag. Det kan også føre til generel slitage eller sygdomme på sigt.

Psykisk kan de mange indtryk påvirke dig, så du fx bliver stresset, får præstationsangst og mister både overblik og overskud. Body SDS tager både udgangspunkt i din aktuelle fysiske tilstand og din mentale balance, fordi det er en målrettet og personlig behandlingsform.

Læs mere om behandlinger her.

 

Om Body S|D|S uddannelsen

Uddannelsen tager 3 år at gennemføre og indeholder en del flere timers undervisning sammenlignet med de fleste massøruddannelser.

Det skyldes bla., at der skal læres 420 forskellige behandlingsteknikker, og det tager tid at mestre dem alle. Selve massageformen er meget pulserende, da det skaber en bedre gennemstrømning og udrensning af kroppen.

Desuden er der i uddannelsen meget fokus på personlig udvikling og indføling. Ved selv at have udviklet mig på det område, har det lagt grundlaget for, at jeg kan give dig en så god behandling som overhovedet muligt.

Det er helt essentielt, at jeg kan indleve mig i din krop og forstår at lytte til de signaler, den udsender for at kunne hjælpe dig.

Når du får en Body SDS behandling hos mig, vil du opleve, at jeg har fokus på hele din krop og ikke kun der, hvor du har ondt. Årsagen til dine smerter kan ofte stamme fra et andet sted i kroppen end lige dét sted, hvor du føler ubehag.

Læs mere om, hvorfor jeg blev så fascineret af Body SDS, at jeg valgte at tage uddannelsen selv

Statistik

Body SDS A/S har tidligere lavet en undersøgelse blandt deres klienter for at måle tilfredsheden og effekten af behandlingerne.

934 tilfældigt udvalgte klienter deltog i undersøgelsen, og i gennemsnit oplevede 85% af dem en markant forbedring af både deres fysiske og psykiske problemer.

Er du interesseret, kan du læse hele undersøgelsen her.

Helt konkret blev der set en forbedring hos: 

%

af klienter med rygproblemer

%

af klienter med nakkeproblemer

%

af klienter med fodproblemer

%

af klienter med problemer i arme og fingre

%

af klienter med stressproblemer

%

af klienter med kontorskader

%

af klienter med knæproblemer

%

af klienter med sportsskader

%

af klienter med hofteproblemer

%

af klienter med angstproblemer