Body S|D|S og stress

Body S|D|S i forhold til stress

Løber du ofte lidt for stærkt i hverdagen og har svært ved at få alle enderne til at mødes? Måske sover du heller ikke så godt om natten og føler dig generelt udmattet om dagen. 

Det kan også være, du hurtigere bliver irritabel, har svært ved at koncentrere dig eller er mere rastløs end normalt. Og selv mindre opgaver kan pludselig virke uoverskuelige. 

Har du det sådan, skal du sørge for at passe ekstra godt på din krop, for det kan være symptomer på begyndende stress.

Body SDS kan afhjælpe stress

Når din krop fortæller dig, at der er noget galt, er det vigtigt, at du tager hånd om det og ikke blot ignorerer signalerne. 

Body SDS behandlinger kan hjælpe dig med at forebygge, at du udvikler alvorlig stress, som i sidste ende kan koste dig en sygemelding. Så derfor er det vigtigt at komme i gang med behandlingerne, før du når til det punkt.

Er du allerede ramt af stress, kan du også have rigtig god gavn af mine behandlinger.  Jeg hjælper dig med at få bragt både din krop og din psyke ind i en tilstand af ro, hvor du kan mærke, at du kommer i bedre kontakt med din egen krop. 

Body SDS behandlingerne giver dig både et øget velvære, mere energi og skaber balance mellem det fysiske og det psykiske.

Vi starter med en samtale

Uanset om du ønsker at forebygge de symptomer på stress, du oplever, eller du vil slippe af med stress, starter vi altid med en samtale. Her spørger jeg ind til, hvordan du har det, hvordan du kan mærke, at du er presset, og hvad det kan skyldes. 

Du vil også opleve, at jeg både taler om det fysiske og psykiske aspekt ved behandlingen. Det gør jeg, fordi arbejder med tanken om det hele menneske.

Jo bedre jeg lærer dig at kende, jo bedre kan jeg give dig den helt rigtige Body SDS behandling.

Kan det også hjælpe mig, hvis jeg bare er udkørt men ikke har stress?

Body SDS behandlinger er helt ideelle for dig, der mangler energi i din hverdag. Du vil opleve, at du får et øget velvære, samtidig med at du også får ro i hovedet – uanset om du er stresset eller ej.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det afhænger helt af, hvad dit udgangspunkt er. Vil du forebygge, så du undgår at få stress, kan du typisk nøjes med færre behandlinger. 

Er du ramt af stress (måske sygemeldt), vil det kræve et længere forløb. Det er altid individuelt, hvor mange behandlinger der skal til.

Er der nogen eftervirkninger ved behandlingen?

Efter en Body SDS behandling kan du sommetider føle dig lidt øm i kroppen, men for langt de fleste forsvinder det hurtigt igen.

Hvad koster en behandling hos dig?